Transportsykkel 2014 i Frognerparken lørdag 31. mai

Takk til alle som bidro til å gjøre dette til en så begeistret happening! På Transportsykkel kommer det tekst og bilder som presenterer de ulike syklene utover i juni. Her er et lite glimt av det som det kommer mer om etterhvert:

Transportsykkel-2014-collage-2048

Noen sykler kan gjøre både byen og hverdagen din bedre. På Transportsykkel 2014 kan du prøve dem.

transportsykkel-frognerparken-collage

Har du en elsykkel, en lastesykkel, en foldesykkel – eller en annen sykkel som er skreddersydd for transport av folk og bagasje? Ta den med til Frognerparken lørdag 31. mai mellom kl 14:00 og 17:00.

Transportsykkel 2014 er en enkel og uformell grasrothappening for alle som eier eller vil vite mer om smarte transportsykler: Elsykler, longtailsykler, lastesykler med to eller tre hjul, foldesykler eller bare rett og slett fine bysykler.

Her er alle velkommen – med eller uten sykkel – for å se, prøve og snakke om syklene som gjør bylivet bedre. Jo flere sykler som kommer, jo morsommere blir det.

Spre gjerne ordet på Facebook – her finner du arrangementet!

Det er ikke noe offisielt program, heller ingen påmelding. Transportsykkel 2014 er kun et sted der folk møtes for å dele erfaringer med sine transportsykler, og gjerne la andre få prøve dem.

transportsykkel-frognerparken-2810

For å sikre at flest mulig der ute kan bli inspirert av syklene som kommer, vil jeg gjerne ta bilder av sykler og deltakere og dele disse på Transportsykkel.no. Ønsker du ikke å bli fotografert, er det selvsagt helt i orden. Men det kan godt hende at jeg spør deg!

Har du lyst til å ta med din sykkel hit? Slik funker det:

  • Aktuelle sykler som tas med for visning og prøving parkeres på rekke langs gangveien, på begge sider. Da blir det enkelt å få oversikt – og enklere å ta med en sykkel ut for en kort prøvetur.
  • Vil du prøve en sykkel, gjør du to ting: 1. Spør eieren om det er ok at du prøvesykler den. 2. Legg igjen gyldig identifikasjon (eller en annen verdifull gjenstand) hos eieren som trygghet.
  • Når du prøvesykler: Ikke legg turen innover i parken. Ta hensyn til barn og turgåere, og søk utover mot gateløpene eller turveier med lite folk. Transportsyklister er vennlige syklister!
  • Skriv gjerne mobilnummeret ditt på sykkelen (på en klistrelapp etc) om du låser den og rusler en tur for å kikke på andre. Da kan de mest interesserte lett finne deg på området dersom de har spørsmål.
  • Forhandlere eller importører er hjertelig velkomne. Jeg som initiativtaker har ingen kommersielle interesser i dette, men synes det er knall at noen kan gjøre butikk på å selge tingene jeg liker.
  • Stedet er rett ved parkeringsplassen ved Middelthunsgate, rett nord for Frognerbadet. Der dukker jeg opp klokka 14:00 med min Surly Big Dummy, og håper å se flest mulig av dere.

Har du spørsmål? Send meg en epost på transportsykkel@gmail.com, så får du svar!

Vi sees i parken!

Optimistisk hilsen fra Geir Anders i Transportsykkel

transportsykkel-frognerparken-2815

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *