To og et halvt år er gått siden jeg for første gang monterte et Brooks B17-sete på sykkelen min. Jeg kommer sannsynligvis aldri til å ta det av igjen. Her får du vite hvorfor. 

Men vent! Hva med Brooks C17 Cambium-setet i tittelen? Joa. Det er helt ok. Jeg kommer tilbake til det mot slutten. Men først, et nøkkelspørsmål:

Hva er greia med Brooks?

For meg var Brooks-seter lenge helt uinteressante alternativer, på tross av lovprisningene om sittekomfort og slitestyrke. Selv var jeg terrengsyklist, storfornøyd med mine små og lette seter – og slett ikke interessert i digre, tunge og halvstygge skinnseter fra forrige århundre.

I min verden holdt Brooks til i en helt annen sfære, sammen med velvoksne, gråhårede langtursyklister med sans for tweed, stålrammer og setemodeller som har vært i produksjon siden 1898.

Velvel. Nå er jeg 44 år gammel, grå i håret, har stålramme og digger mitt Brooks B17.

Hm. Hva skjedde?

brooks-b17-6130

Det som skjedde var at jeg i april 2012 fikk dette Brooks-setet i posten for testing.

Nettbutikken Sykkelpikene i Kristansand er sannsynligvis den største Brooks-forhandleren i Norge, og mente det var på tide at jeg fikk anledning til å finne ut hva dette setet handler om. Siden den gang har jeg brukt setet nærmest daglig på to sykler: Først en Trek Transport, deretter en Surly Big Dummy.

Etter to og et halvt års testing har jeg fått en viss idé om hva som er greia med Brooks:

1. Det er konstruert av kun ett stykke lær og noen enkle metalldeler

De vanlige sykkelsetene mine består stort sett alltid av et hardt plastskall som er dekket med et lag med skumgummi-aktig fyll, og trukket med tynt, syntetisk skinn eller et annet kunststoff, som stiftes fast eller limes på undersiden av skallet. Brooks-setene i lær er bygget helt annerledes: De består av ett eneste stykke lær som først er gjennomfuktet i en times vannbad, så lagt i en støpeform og presset til riktig fasong – og deretter tørket forsiktig i en varmeovn.

brooks-2years-0175

Deretter festes to metalldeler til lærstykkets underside: En liten del helt foran i tuppen, og en bred plate som festes langs bakre kant. Til slutt monteres to stenger mellom disse metalldelene, slik at setet kan festes i en setepinne på din sykkel. Her er det altså verken skall eller stopping under læret – kun det du ser fra toppen.

Her er mitt B17-sete fremst, og et B67S-sete bakerst – som sitter på en annen bysykkel i heimen. Begge i splitter ny og knallhard versjon:

brooks-1776

2. Det er superkomfortabelt, fordi det er fungerer som en hengekøye

Hva skjer så når du setter all din kroppsvekt på et Brooks B17-sete? Jo, det gir etter. Det bøyer seg litt nedover på midten, slik at sidekantene presses utover – og hele setet flates noe ut, som en fugl som løfter litt på vingene.

Dette siste gjør at setet fordeler vekten på en større flate enn mine vanlige seter, noe som i seg selv gir ekstra komfort. Og siden hele lærstykket er spent opp mellom festepunkter i hver ende, fungerer det omtrent som en hengekøye – og leverer naturlig fjæring når jeg sykler over en hump.

brooks-2years-0158

Her ser du mitt sete etter to og et halvt års bruk og litt lemfeldig vedlikehold. Legg merke til at snuta står litt høyere enn bakenden. Vanlige seter bør stå i vater for best sittekomfort, men min erfaring er at Brooks B17 er bedre når det er tiltet litt oppover.

Jeg liker den glatte overflaten som gjør det lett å bevege seg litt på setet, siden de høye sideveggene hindrer meg i å skli sideveis. De mer sporty syklistene vil dog ikke ha slike sidevegger som bøyer seg utover under sykling, siden dette kan gnage på innsiden av muskuløse lår i hurtig bevegelse.

Derfor lager Brooks mer sporty modeller hvor sidekantene er brettet inn under setet, og stiftet sammen på midten. Brooks Swallow er ett eksempel, til en høy pris. Det finnes derfor selvsagt også oppskrifter på hvordan et rimeligere B17 kan modifiseres på denne måten, med kniv og strips.

Andre modeller har skinnremmer som tres gjennom hull nederst på sidekantene, og slik at brukeren kan stramme disse for å regulere hvor mye sidekantene kan svinge utover ved bruk. Og så finnes det selvsagt et B17 Narrow, med smalere topp for den med store lårmuskler.

Her under er B17-setet mitt rett ut av esken, før bruk:

brooks-b17-6135

3. Det former seg etter din fasong, og blir mykere over tid

Den naturlige fjæringen og komforten som alle skryter av, kjente jeg dog ikke mye til på første prøvetur. Da jeg pakket opp setet og banket på det med hånda, var det som å banke på en treplate. Setet var knallhardt! Da jeg satte meg på, var jeg usikker: Er dette egentlig godt å sitte på? Fasongen var fin, men det var glatt og hardt og uvant. Her var det bare å starte innkjøringen: Setet smøres inn med voksen som følger med, slik at læret skal bli smidig og etterhvert begynne å forme seg etter rumpa som sitter oppå.

Her ser du hvordan det ser ut etter de første 2,5 årene. Små rynker ved sitteknoklene og midt oppe på fremre halvdel viser at læret har myknet akkurat der.

brooks-2years-0203

Det tok tid, siden mine daglige turer er korte. Jeg bruker ikke kilometerteller, men det tok noen måneder før jeg merket at noe hadde skjedd. Setet var fortsatt hardt, men læret begynte gradvis å endre form. Det myknet bittelitt, og setet ble bedre og bedre å sitte på. Nå har det gått to år, og jeg vil fortsatt ikke si at det er mykt – men det er blitt langt mer fleksibelt og passer perfekt. (Er du av den utålmodige typen? Det finnes snarveier i innkjøringsfasen).

brooks-b176117

4. Det er laget for å vare i mange, mange år

En venn av meg har et Brooks-sete som han kjøpte for over tjue år siden. Det er fortsatt i bruk, og fungerer fint. Andre forteller om seter som har vært i jevnlig bruk siden 1970-tallet. Brooks-setene er bygget for å vare lengst mulig – det er derfor de kun bruker fem millimeter tykt lær av aller beste kvalitet.

Hvert sete leveres med en liten fastnøkkel, som passer til en justeringsskrue under setet. Når du vrir på denne, strekkes læret i lengderetningen – og slik kan du altså stramme opp hengekøye-effekten etterhvert som læret blir mykere med årene.

brooks-2years-0186

Noen liker å ha setet mykt og ettergivende. Men hvis du foretrekker å ha det fastere, så er justeringsmuligheten altså innebygget. Sammen med setet kommer som nevnt en boks Proofide-voks, som er smørefett du masserer inn i læret når setet er nytt.

Dette gjør læret mykt og smidig, slik at det lettere former seg bedre etter kroppen din. Behandlingen gjentas på oversiden av setet noen ganger i året, slik at setet bedre kan tåle regn og solskinn uten å tørke inn eller sprekke.

Her kan du se noen glimt fra fabrikken i Smethwick. Takk til fotograf Graham Glen for velvillig lån av bilder!

5. Det koster 900 kroner og er et kupp

Et Brooks B17-sete koster 899 kroner. Det er selvsagt mulig å finne sykkelseter til en brøkdel av prisen, men for min del er et Brooks-sete et mye bedre kjøp. Det gir bedre komfort enn noe annet sete jeg har prøvd, og det vil sannsynligvis vare mye, mye lengre enn noe annet sete jeg har hatt de siste tjue åra.

Men jeg bruker det ikke til alt. På terrengsykkelen min står et annet favorittsete, et italiensk, smalt, lett og lekkert Fizik Gobi XM-sete som veier halvparten så mye som Brooks-setet, men koster det samme.

Det passer perfekt til rask stisykling der jeg også beveger meg mye rundt setet i stående posisjon, mens det tyngre og bredere Brooks passer mye bedre til bysykling i roligere tempo. Jo mer oppreist jeg sitter, jo mer av kroppsvekten hviler på setet. Da er det godt å ha et sete med større sitteflate og mer komfort.

brooks-2years-0184

Jada, jeg smurte inn setet på undersiden også. Sånn for sikkerhets skyld.

Men vent, det kommer mer!

I fjor sommer lanserte nemlig Brooks en helt ny setemodell – uten lær (gisp!)!

Nysgjerrigheten tok overhånd. Jeg impuls-bestilte sporenstreks en av de 200 første setene, som kom i nummerert Special Editon-versjon direkte fra Brooks, selv om det var dyrt.

I Norge er prisen nå 1 299 kroner.

brooks-cambium-7886

Er det verdt det? Tja.

Brooks kaller den nye serien Cambium, og debutmodellen heter dermed C17 – med et skall av rågummi dekket med en spesiell tekstil. Dette skal sørge for et sete som fortsatt har masse komfort, men som verken trenger innkjøring eller vedlikehold.

brooks-cambium-7887

I motsetning til lærsetene, er dette laget i Italia – hos eierne av Brooks, Selle Royal, forøvrig de samme som lager mitt terrengsete med merket Fizik.

Ifølge Brooks skal C17 være laget over samme lest som B17, og tilby samme komfort.

Vel vel vel…

Vi har hatt dette setet i hus siden august i fjor, og brukt det på vår BH Emotion Neo Cross. Ja, det er et helt ok sete. Karoline liker det litt bedre enn meg, sannsynligvis siden hun slapp å betale for det – eller kanskje det bare passer ekstra bra til bakenden hennes. Jeg synes det er litt flatt, og ikke komfortabelt nok til å forsvare prisen.

Men hvis det varer i 20 år, er jeg villig til å kalle det et varp.

Her er setet kliss nytt og ubrukt:

brooks-cambium-7889

…og her er det samme setet etter ett års bruk:

brooks-2years-0196

Ja, gummibasen flekser en del og gir en helt fin komfort, men i mine øyne er dette altså noe helt annet enn komforten og passformen jeg får i Brooks B17.

Jeg var også skeptisk til hvordan tekstilen ville holde, men den har foreløpig tålt daglig bruk meget bra.

Og ja: De tre sifrene på knotten foran gir selvsagt den intense lykkefølelsen som bare en Special Edition i begrenset opplag kan gi… Et håndfast bevis på at jeg var godtroende og overivrig gjøk nr 145 av 200 i den aller første bestillingskøen.

brooks-cambium-7893

Ulempen er at Cambium-setet tørker sakte etter regnvær. Når jeg drar vannet av læret på B17 etter at det er blitt vått – så er det mulig å sitte på setet uten å føle at jeg sitter på en svamp. Jeg blir fuktig, men ikke klissvåt. C17-setet absorberer mer vann i tekstilen, og føles mer klissklass når det først har blitt vått. Alt dette kan dog unngås med et godt regntrekk!

brooks-cambium-7884

Vi får se hvordan det holder seg over tid. Ett år er jo bare et øyeblikk når man tester Brooks. Men foreløpig bedømmer jeg kjøpet mitt som rent jåleri. Hvis du synes Cambium ser knall ut og har penger i lomma, så for all del!

Hvis du vil ha mer praktisk valuta for pengene, har jeg et bedre råd.

Stikkord: Ekte lær.

Vil du se mer fra Brooks-fabrikken? Denne reklame-dokumentarfilmen fra 2008 byr på smektende musikk, varer i 14 minutter og vises i to deler her:

(Fra min egen bod: Her ser du et eksempel på moderne sete-design, brukt en god stund – og ikke akkurat godt som nytt. Dette slipper du å se hvis du velger Brooks.)

brooks-cambium-7902

Posted by Geir Anders

Geir Anders started Cargobike Magazine – formerly known as Transportsykkel – back in 2012, to stoke up the new boom of electric bikes and cargobikes. He is also co-founder and the first editor of Scandinavia's leading mountain bike magazine Terrengsykkel, and works as an independent writer and photographer in Oslo, Norway.

2 Comments

  1. Veldig fin og god gjennomgang. Står på terskelen til å investere i noe godt å sitte på på bysykkelen min. Var klar for et gummisete fra Brooks helt til jeg leste denne. Sier ikke produsenten selv at c-serien er bedre i regn? Mer vannavstøtende osv? Vil gjerne ha et sete som etterlater minst mulig spor på buksa:)

    Reply

  2. Kan dette sete monteres rett på setepinnen som sitter på en orginal BH Emotion Neocross? Eller må jeg bestille setet sammen med egen setepinne?

    Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *