Lørdag 9. juni kl 15-17 er det duket for historiens aller første Transportsykkelpiknik på Sankthanshaugen i Oslo!

Her møtes alle som liker alternative sykler som passer perfekt til hverdagstransport. Har du en sånn sykkel selv? Har du lyst på en? Dukk opp med eller uten sykkel, og nyt synet av et mangfold som ikke synes i sportsbutikkene!

Lurer du på hvilke sykler som kommer? Her er et utvalg!

Dette er et rent grasrotarrangement som vil samle folk med lastesykler, elsykler, longtails, kassesykler, sammenleggbare sykler, skreddersydde tursykler eller klassiske hverdagssykler.

Hit kommer også noen små og interessante forhandlere som du kanskje ikke kjenner, men som er litt forut for sin tid.

Initiativet kommer fra cargobikemag.com, som i løpet av 2012 vil oppstå som et nyttig, underholdende og inspirerende sted for alle som gjerne vil bruke mindre bil og mer sykkel der de bor, til butikken, til naboen eller til og fra jobben.

Det er fortsatt altfor få som vet hvor mye fint som finnes av smarte, praktiske transportsykler. Og det er nettopp dette vi vil gjøre noe med!

Transportsykkelpiknik 2012 slår seg ned helt øverst på Sankthanshaugen i Oslo, i parken ved krysset Geitmyrsvn/Colletts gate. Her er det også noen fine, bratte turveier som passer perfekt for prøveturer med aha-opplevelse på elsykkel.

Det blir som sagt total grasrotstemning i enkle former, og baserer seg på at sykkeleiere og sykkelinteresserte møtes, snakkes, prøvesykler og får seg litt mat i det grønne.

Derfor: Ta gjerne med litt du kan spise og drikke, så blir det piknik på ordentlig.

Blir det knallvær, håper vi det kommer ganske mange. Blir det møkkavær, så kommer det sikkert ingen. Men vi kommer uansett. Sånn for sikkerhets skyld.

Kjenner du noen med en sykkel som andre ville ha glede av å se nærmere på? Tips dem om pikniken, eller tips oss på transportsykkel@gmail.com!

Posted by transportsykkel

One Comment

  1. Så dette for sent til å delta. Men kommer gjerne neste år, med “bilen” min, en stooor lastetilhenger fra Christiania Bikes, Christiania, København, Danmark. Den tar 100 kilo eller 4 flyttekasser på 31 x 39 cm uten problemer.

    Reply

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *