Gårsdagens Transportsykkeltreff på Schous plass ble en kald og våt affære – men det hindret ikke et imponerende antall interesserte i å møte opp for å se og prøve bytrafikkens nye helter: Lastesyklene.

livelo-jon-erik-jullum-4086

En nyhet kom også rullende inn på torget: Jon Erik Hansen Jullum fra Lørenskog kom med den svenske trehjulingen Livelo – et merke som nå har konkrete planer om en ny butikk i Oslo. Jullum er daglig leder i et annet selskap, men er nå inne for å etablere Livelo i Norge.

Se mange flere bilder fra transportsykkeltreffet på Facebook

livelo-jon-erik-jullum-4057

– Livelo er nå i gang med å finne de rette lokalene i Oslo for å kunne drive egen butikk her. Dette er et spennende marked som vokser raskt, og Livelo har en lett og fin lastesykkel og mye på gang. Derfor velger de å starte opp på egen hånd, for å kunne gi kundene maksimal backing. Nå er Livelo på jakt etter folk som kan tenke seg å jobbe i Oslo-butikken, forteller Jullum til Transportsykkel.

livelo-jon-erik-jullum-33442

Livelo har også egen butikk i Stockholm og er en fin gründerhistorie i seg selv – med den tidligere finansmannen og småbarnsfaren Mats Porle som drivekraft.

Klikk her for å lese intervjuet med Mats Porle om Livelo

transportsykkel2016-33473

GOD STEMNING: Transportsykkel 2016 ble en våt og kald affære, men oppmøtet var imponerende. Se flere bilder på Transportsykkels Facebook-side.

Bare i løpet av de siste ukene har vi sett tre nye butikker i Oslo med lastesykler som en sentral del av utvalget: Evo Elsykler på Skøyen, Oslo Transportsykkel på Lilleborg og Boxbike på Frogner.

Med Livelos nye satsing får vi altså den første «brand store» for lastesykler i Oslo, og enda flere modeller å velge blant for de som vil bruke mindre tid i bilkø.

Prisen på Livelo antas å havne på rundt 39 000 kroner. Jeg oppdaterer selvsagt når det kommer mer info om når og hvor butikken åpner.

transportsykkel2016-33396

SYKKELENS DAG: Syklistenes Landsforening i Oslo og Sykkelprosjektet i Oslo kommune sørget for å markere dagen skikkelig – tross regnværet. Transportsykkeltreffet bidro med mange lange sykler og et interessert publikum.

Posted by Geir Anders

Geir Anders started Cargobike Magazine – formerly known as Transportsykkel – back in 2012, to stoke up the new boom of electric bikes and cargobikes. He is also co-founder and the first editor of Scandinavia's leading mountain bike magazine Terrengsykkel, and works as an independent writer and photographer in Oslo, Norway.

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *